U Banjaluci možete upisati

NIZ kursevA koji su navedeni ispod

Pro Bartender Škola od 21 aktivni dan radionica, degustacija plemenitih destilata, craft piva i vina, uključujući 12 dana cocktail mixologije sa 35 klasičnih koktela!

Pro Barista Škola. 11 aktivnih dana, 3 dana cupping i degustacije SO kafica iz cijelog Svijeta uz 8 dana vježbi klasičnih Espresso nadogradnji: Cappuccino, Cafe Latte… latte art tehnikom.

Trodnevni program obuke za osoblje restorana i pubova koji se sastoji od posjete Craft Pivari, učenje procesa proizvodnje od sirovine do stola i tastinga 27 

Pro Sommelier Škola, nivoa 2 po ASI programu. Od jeseni 2020 na svim našim lokacijama na teritoriji Bosne i Hercegovine. 12 dana aktivnog programa tastinga, radionica i posjeta vinarijama

Radionice i degustacije plemenitih destilata kao što je Cognac, Scotch Single Malt Whisky ili Bourbon, te razne radionice određenih područja koktel miksologije, bar menadžmenta i nauke rada u baru.

Događaji, promocije, festivali i žurke u kojima učestvujemo ili koje organizujemo, sve što je vezano za Bar kulturu i Bar industriju. Provjerite šta se to novo sprema u vašem gradu ili regionu.

Dobrodošli u banjaluku

Rezerviši svoje mjesto na Bar Akademiji

Zaprati nas na mrežama

ili piši na mail direktno

kucha@barakademija.com

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial