Pro Bartender School program

Cocktails.0
Play Video

Professional Bartender School
Kompletan program edukacije Barmena

najopširnija bartender edukaciona platforma

Moduli programa i njihov sadržaj

Bar Kultura i razumijevanje spirita i likera

Razumijevanje svega onoga sa čime raspolažemo u baru je fundamentalno za svakog barmena. Procesi odležavanja plemenite kapljice, procesi destilacije, blendinga, definicije spirita, likera, sirupa i drugih sastojaka u baru su neophodne.

Koktel Mixologija. Klasici i varijacije

11 radionica vježbi i kreacije 45 klasičnih koktela sa njihovim varijacijama. Znanje na kojem je zasnovana i inspirisana kompletna savremena koktel mixologija. Svaka radionica traje 3h. Polaznici uče konstrukt svake katerogorije i kulturloške pozadine klasičnih cocktaila.

Degustacije plemenitih destilata

Degustacije su jednako važne koliko i naučiti klasične koktele. Bez potpunog razumijevanja ruma, recimo, barmen ne može razumjeti cocktaile koje pravi od istog tog ruma. Njegov Mojito neće imati smisla. Tasting radionice odležalih rumova, konjaka i vrhunskih viskija...

Modul kulture kafe i čaja

Držimo da je esencijalno razumjeti sve aspekte poslovanja bara. Jedan barmen neće, kroz karijeru, isključivo raditi u mainstream cocktail barovima. Znati napraviti kvalitetan Cappuccino je mandatorno, nazivamo li se barmenom. Modul kulture kafe i čaja će se pobrinuti za to.

Modul kulture Vina i Piva

U profesionalnim barovima, posluživaćete i vrhunska vina i odlična tradicionalna i zanatska piva. Ova kultura je integralni dio kulture bara i treba se ozbiljno posvetiti razumijevanju materije. Posjeta vinariji i kraft pivari, te degustacije vina i zanatskih piva.

Bar menadžment i projekcija karijere

Razvoj i progresija karijere odavde ide ka bar menadžmentu i brend ambasadorskim poslovima. Razumijevanje svih postulata bara, kadrovskih poslova i načina na koji diše industrija je jednako važan.

professional bartender school

Rezerviši svoje mjesto

Drugi popularni Bar Akademija programski kursevi

Kursevi i obuke izlistani ispod su in vivo principa, radimo ih uživo

Sommelier School

2 programska nivoa dostupna

Barista School Professional

Barista & Roasting Craft

Beer connoisseur kurs

3 dana tastinga 25 tradicionalnih i zanatskih piva
PIVARSTVO

Cocktail Crash kurs

Kurs koktel miksologije

Whisky Hedonist Škola. Online

Scotch whisky, Irish, American whiskeys, Japanese, Canadian i drugi tipovi viskija
ONLINE

Rum Connoisseur Škola. Online

Online kurs hedonizma odležalih rumova i uživanja kvalitetnog ruma.
ONLINE

Zakači se na newsletter

Sve promocije, novosti i važne informacije o svemu što radimo ali i puno besplatnog edukacionog materijala šaljemo nekoliko puta mjesečno. Pridruži nam se i zakači se na newsletter! Šaljemo obavještenja i o podcast epizodama koje su korisne za sve iz industrije Ugostiteljstva i Turizma!

Često postavljena pitanja

Svi naši kursevi su dizajnirani tako da su korisni za apsloutne početnike ali i za one koji već imaju solidno iskustvo na datu temu. Svi mogu da se prijave i učestvuju.

Bar Akademija članovi imaju prioritet kod pomoći pri pronalasku posla. Svi naši kursevi imaju “Career projection” modul integrisan. Danas, barem, nije teško pronaći posao u industriji turizma i ugostiteljstva ukoliko imamo znanje i vještine koje su potrebne tržištu. Da, svi naši članovi imaju bar 3 ponude za posao nakon završetka kursa, bilo da žele na kruzer, na sezonu na more ili da se zaposle lokalno.

Registrujemo certifikate u bazi koju dajemo na uvid svim zainteresovanim organizacijama i institucijama. Naše diplome možete unijeti i u radne knjižice kao dopunsko obrazovanje. 700+ članova Bar Akademije rade na lokacijama kao što je Dubai, kruzerska industrija, svuda po EU, čak i u Aziji, kompanije već znaju za nas i vole naše programe!

Svaki program obuke je dizajniran tako da pripremi učesnike na najbolji način za ono što ih čeka na realnom tržištu rada, uzimajući u obzir poslednje trendove u industriji. S tim u vezi svaki od ovih programa ima svoju dinamiku rada i trajanje. Na Pro Bartender School sa nama ste 11 uzastopnih dana i 2 radionice dnevno, a radionice traju 3h. Za više informacija o svakom od naših programskih kurseva pogledajte ih u menu bar iznad.

Svi naši in vivo kursevi su dostupni na rate. Detaljan info o svakom od njih na menu bar iznad, izaberi kurs koji te zanima i pročitaj. Online kursevi, webinari i radionice nemaju opciju plaćanja na rate ali imaju pretprodajne cijene i do 50% popusta, koje biste sigurno željeli iskoristiti rezervacijom učešća u promotivnom periodu. Zakačite se na naš newsletter i budite u toku…

Na Yu prostorima radimo u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu i Podgorici.

Mimo toga, imamo lokacije: Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Munchen, Wien.

Detaljan kalendar zakazanih kurseva na svim lokacijama naći ćete klikom na “KALENDAR” u menu bar iznad.

Address / adresa

Bar Akademija

Bar Akademija, Banja Luka
Bar Akademija, Beograd
Bar Akademija, Ljubljana
Bar Akademija, Berlin
Barkraft doo, Podgorica

© 2023Bar Akademija. All rights reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial