Barista Škola Essentials

Barista green logo1
Play Video

Barista School Essentials
Osnovni program edukacije Barista

najopširnija barista edukaciona platforma

Shvatiti kafu
Od zrna do stola

Understanding coffee facts. From farming, growing regions, processing , packing and transport, roasting profiles and defining types and labels.

Obrada zrna kafe

Coffee processing makes the difference. There are many traditional and contemporary coffee cherry processing methods that must be understood.

Prženje kafe

This is where things are getting heat. Roasting profile determines the outcome of the flavor the most. Roastery visit.

Vježbe. Metode pripreme kafe

Not all of the coffee is being prepared by espresso machine. There are cultural aspects to coffee brewing methods. We do dzezva, French press, Aeropress, Chemex, Espresso etc.

Coffee Shop management

Junior barista must handle coffee shop management in it's basics. So, we go trough some fundamental cafeteria and bar management tips and rules.

Kultura kafe i čaja

Its not just about being able to create cool coffee menu, ambient and deliver. Barista should know about Tea culture and understand basic facts regarding that subject with knowledge of traditional preparation and serving.

Barista school essentials

Rezerviši svoje mjesto

Drugi popularni Bar Akademija programski kursevi

Provjeri neke od najpopularnijih kurs programa koje radimo uživo i online…

Sommelier School

2 programska nivoa dostupna

Barista School Professional

Barista & Roasting Craft

Beer connoisseur kurs

3 dana tastinga 25 tradicionalnih i zanatskih piva
PIVARSTVO

Cocktail Crash kurs

Kurs koktel miksologije

Whisky Hedonist Škola. Online

Scotch whisky, Irish, American whiskeys, Japanese, Canadian i drugi tipovi viskija
ONLINE

Rum Connoisseur Škola. Online

Online kurs hedonizma odležalih rumova i uživanja kvalitetnog ruma.
ONLINE

Zakači se na newsletter

Sve promocije, novosti i važne informacije o svemu što radimo ali i puno besplatnog edukacionog materijala šaljemo nekoliko puta mjesečno. Pridruži nam se i zakači se na newsletter! Šaljemo obavještenja i o podcast epizodama koje su korisne za sve iz industrije Ugostiteljstva i Turizma!

Često postavljena pitanja

Svi naši kursevi su dizajnirani tako da su korisni za apsloutne početnike ali i za one koji već imaju solidno iskustvo na datu temu. Svi mogu da se prijave i učestvuju.

Bar Akademija članovi imaju prioritet kod pomoći pri pronalasku posla. Svi naši kursevi imaju “Career projection” modul integrisan. Danas, barem, nije teško pronaći posao u industriji turizma i ugostiteljstva ukoliko imamo znanje i vještine koje su potrebne tržištu. Da, svi naši članovi imaju bar 3 ponude za posao nakon završetka kursa, bilo da žele na kruzer, na sezonu na more ili da se zaposle lokalno.

Registrujemo certifikate u bazi koju dajemo na uvid svim zainteresovanim organizacijama i institucijama. Naše diplome možete unijeti i u radne knjižice kao dopunsko obrazovanje. 700+ članova Bar Akademije rade na lokacijama kao što je Dubai, kruzerska industrija, svuda po EU, čak i u Aziji, kompanije već znaju za nas i vole naše programe!

Svaki program obuke je dizajniran tako da pripremi učesnike na najbolji način za ono što ih čeka na realnom tržištu rada, uzimajući u obzir poslednje trendove u industriji. S tim u vezi svaki od ovih programa ima svoju dinamiku rada i trajanje. Na većini programa radimo 4 puta sedmično, a radionice traju 3h. Za više informacija o svakom od naših programskih kurseva pogledajte ih u menu bar iznad.

Svi naši in vivo kursevi su dostupni na rate. Detaljan info o svakom od njih na menu bar iznad, izaberi kurs koji te zanima i pročitaj. Online kursevi, webinari i radionice nemaju opciju plaćanja na rate ali imaju pretprodajne cijene i do 50% popusta, koje biste sigurno željeli iskoristiti rezervacijom učešća u promotivnom periodu. Zakačite se na naš newsletter i budite u toku…

Na Yu prostorima radimo u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Tivtu, Ljubljani. 

Mimo toga, imamo lokacije: Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Munchen, Wien.

Detaljan kalendar zakazanih kurseva na svim lokacijama naći ćete klikom na “KALENDAR” u menu bar iznad.

Address / adresa

Bar Akademija

Bar Akademija, Banja Luka
Bar Akademija, Beograd
Bar Akademija, Ljubljana
Bar Akademija, Berlin
Barkraft doo, Podgorica

© 2024Bar Akademija. All rights reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial