Restaurant & Bar Management School

Resoran menadzment kurs Bar Akademija 2022
Play Video

Restaurant & Bar Management School
Kompletan program Restoranskog i Bar menadžmenta. Online

8 modula. 5 sedmica trajanja

Moduli programa i njihov sadržaj

Branding, autentičnost i pre opening

Pre opening za restorane u otvaranju i rebrending za restorane koji žele promijeniti pristup marketiranja i nastupa na lokalnom tržištu. Autentičnost u svim aspektima poslovanja i prvi utisak.

Menu dizajn i sezonska menu politika

Kreacija menija, the Chef aspect. Rekreacija menija, niša i profil gostiju koje želimo u našem restoranu i vizuelni aspekat menija. Maksimizacija prihoda i profita sa pažljivim izborom namirnica, porcijama, plating i promocija.

Digital Marketing & Društvene mreže

Marketing postulati se u današnje vrijeme mijenjaju svako godinu ili dvije. Imati konsultanta na polju marketinga na druš mrežama i apsolutno prilagođen model pristupa digitalnog marketinga upravo onom tipu gostiju koje želite imati u svom restoranu je esencijalno.

Kadroviski sistem. Kako do kvalitetnog osoblja

Kako do potrebnih kadrova danas? Kako postaviti kadrovski sistem? Kako zadržati xyz generaciju na poslu duže od 3 mjeseca, liderski principi, incentive sistem i psihologija uposlenika. Maksimizacija i održavanje sistema. Oglašavanje, team building i plate!

ROI, knjigovodstvo, ekonomisanje

Ako otvaramo restoran iz ljubavi prema poslu isključivo, 90% šanse je da projekat neće biti uspješan. Kako dizajnirati sistem sigurnosti i finansiranja ugostiteljskog biznisa sa opravdanim ROI, dobro složenim kalkulacijama i realnim ekonomisanjem, planovima i capexom.

Trendovi, dinning kultura, Leadership

Kako pratiti trendove koji stalno evoluiraju, a ostati autentičan konceptu Restorana. Aspekti kulture fine dinninga i njihova implementacija kroz servis, ambijent i menu. Lideršip i najefektivniji mehanimzi menadžerskog posla.

Pogledaj prvi modul potpuno besplatno na videu ispod

Resto & Bar Management School

Rezerviši svoje mjesto

Drugi popularni Bar Akademija programski kursevi

Kursevi i obuke izlistani ispod su in vivo principa, radimo ih uživo

Sommelier School

2 programska nivoa dostupna

Barista School Professional

Barista & Roasting Craft

Beer connoisseur kurs

3 dana tastinga 25 tradicionalnih i zanatskih piva
PIVARSTVO

Cocktail Crash kurs

Kurs koktel miksologije

Whisky Hedonist Škola. Online

Scotch whisky, Irish, American whiskeys, Japanese, Canadian i drugi tipovi viskija
ONLINE

Rum Connoisseur Škola. Online

Online kurs hedonizma odležalih rumova i uživanja kvalitetnog ruma.
ONLINE

Zakači se na newsletter

Sve promocije, novosti i važne informacije o svemu što radimo ali i puno besplatnog edukacionog materijala šaljemo nekoliko puta mjesečno. Pridruži nam se i zakači se na newsletter! Šaljemo obavještenja i o podcast epizodama koje su korisne za sve iz industrije Ugostiteljstva i Turizma!

Često postavljena pitanja

Svi naši kursevi su dizajnirani tako da su korisni za apsloutne početnike ali i za one koji već imaju solidno iskustvo na datu temu. Svi mogu da se prijave i učestvuju.

Bar Akademija članovi imaju prioritet kod pomoći pri pronalasku posla. Svi naši kursevi imaju “Career projection” modul integrisan. Danas, barem, nije teško pronaći posao u industriji turizma i ugostiteljstva ukoliko imamo znanje i vještine koje su potrebne tržištu. Da, svi naši članovi imaju bar 3 ponude za posao nakon završetka kursa, bilo da žele na kruzer, na sezonu na more ili da se zaposle lokalno.

Registrujemo certifikate u bazi koju dajemo na uvid svim zainteresovanim organizacijama i institucijama. Naše diplome možete unijeti i u radne knjižice kao dopunsko obrazovanje. 700+ članova Bar Akademije rade na lokacijama kao što je Dubai, kruzerska industrija, svuda po EU, čak i u Aziji, kompanije već znaju za nas i vole naše programe!

Svaki program obuke je dizajniran tako da pripremi učesnike na najbolji način za ono što ih čeka na realnom tržištu rada, uzimajući u obzir poslednje trendove u industriji. S tim u vezi svaki od ovih programa ima svoju dinamiku rada i trajanje. Na većini programa radimo 4 puta sedmično, a radionice traju 3h. Za više informacija o svakom od naših programskih kurseva pogledajte ih u menu bar iznad.

Svi naši in vivo kursevi su dostupni na rate. Detaljan info o svakom od njih na menu bar iznad, izaberi kurs koji te zanima i pročitaj. Online kursevi, webinari i radionice nemaju opciju plaćanja na rate ali imaju pretprodajne cijene i do 50% popusta, koje biste sigurno željeli iskoristiti rezervacijom učešća u promotivnom periodu. Zakačite se na naš newsletter i budite u toku…

Na Yu prostorima radimo u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Tivtu, Ljubljani. 

Mimo toga, imamo lokacije: Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Munchen, Wien.

Detaljan kalendar zakazanih kurseva na svim lokacijama naći ćete klikom na “KALENDAR” u menu bar iznad.

Address / adresa

Bar Akademija

Bar Akademija, Banja Luka
Bar Akademija, Beograd
Bar Akademija, Ljubljana
Bar Akademija, Berlin
Barkraft doo, Podgorica

© 2024Bar Akademija. All rights reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial