Bar Akademija Logo 2020 KRILATI ZLATNI_compressed

Bar Akademija Community

Bar Akademija Community je online platforma za HoReCa, IT, Food&Bev brendove i distributere i srodne industrije, te svih onih koji cijene informaciju, te žele na klik imati sve resurse i informacije. Pročitaj ispod sve detalje i prednosti priključenja zajednici i benefite koje možeš ostvariti članstvom... HUB funkcioniše kroz našu web Aplikaciju koju možete skinuti i na Android i IOS telefone.

DSC_7696_compressed
DSC_7891_compressed
DSC_7583_compressed

Zašto se pridružiti?

Ne nužno! Ukoliko želiš učiti, graditi zdravu karijeru u Bar Industriji ili Ugostiteljstvu generalno pridruži nam se i ostvari sve benefite navedene ispod…

Bartender i Barista kraft su interesantna, dinamična ali i unosna zanimanja. Ovakvi kurevi, internacionalno certifikovani, van granica koštaju 2000 – 4000 Eur. Sa membershipom u Bar Akademiji imaš popust na Pro Bartender School, npr, sa 1150Eur na 650 Eur.

Samo članovi imaju popust na web shop od 10 do 30%. Možete opremiti svoj bar ili složiti svoj set barske opreme puno povoljnije, bilo da se radi o osnovnom ili većem setu barske opreme ili čašama za restorane i barove.

Nakon što se završili neki od programskih kurseva ili se tek spremate, tu edukacija i razvoj tek počinje. Zašto se ne biste učlanili i pratili trendove, oglase za posao, imali mega popust na online seminare, kurseve i bili u toku svih zbivanja zajedno sa drugih 1000 članova Bar Akademije.

Na Bar Akademija Community imate pristup Android i IOS aplikaciji gdje se nalazi cijela platforma za komunikaciju, oglasna tabla za poslove za sezonu na moru, u UAE na mjestima kao što je Dubai, te drugdje u zalivu, kao i u Cruise industriji i u EU. 

Mimo razvoja i učenja, dostupnosti online kurseva, mjesta na kojem možete naći web i grafičke dizajnere da vam pomognu oko dizajna menija ili vašeg websjata, tu je velika kadrovska vojska od 1000+ barmena, konobara, barista, kuhinjskog osoblja i drugih koje želite vrbovati u svoj tim. Ugostiteljski biznisi imaju puno benefita od pridruženja platformi. 

Bilo da otvaraš novi Restoran ili Bar ili da restauriraš stari koncept u novi, ili nisi siguran da li je bolje da ideš na kruzer ili u Dubai, na primorje, da li da učiš za Sommeliera ili Baristu, na raspolaganju ti je puno drugih kolega koje će na forumu, glavnoj tabli na aplikaciji rado odgovoriti na tvoja pitanja i dati svoje mišljenje…

Na Community HUB smo pozvali i ljude i uvoznike iz industrije pića u regionu, distributere, te prodavce druge robe i usluga usko vezane za ugostiteljstvo. Sve ćete ih naći po nazivima na aplikaciji.

Izgleda skoro identično kao FB ili Instagram, u meniju vam se nalaze tabovi sa nazivima kao što je POSAO OGLASI, ONLINE KURSEVI, BARSKA OPREMA, BARTENDER HUB, VINARIJE, INBOX TAB gdje se dopisujete sa svima itd. Možete pregledavati profile drugih članova, javiti im se direktnom porukom bez da izlazite iz aplikacije i istraživati ali i objavljivati upite, oglase i druge stvari koje vas interesuju potpuno besplatno. Sve što treba je da se učlanite na linku ispod, platite članarinu i sistem će vas promptovati da skinete app.

Klik na link ispod: UČLANI SE OVDE i sistem će te uputiti dalje, na plaćanje i checkout i nakon toga će te automatski dodati na Telegram grupu i poslati te direktnim linkom na skidanje aplikacije gdje se loguješ i to je to…

Članarina je 11$ mjesečno, plaća se debitnom ili kreditnom karticom direkt pri učlanjenju kroz aplikaciju.
Sistem svakog mjeseca skida 11$ sa vaše kartice, rekurentno, na dan učlanjenja, sve dok se ne isčlanite, što možete uraditi u bilo kojem momentu.

Pravila korištenja

Osnovna pravila korištenja i smjernice:

Play Video

Želim se pridružiti B.A. Community

Slažem se sa svim uslovima navedenim iznad i prihvatam pravila korištenja i benefite korištenja usluga "Bar Akademija Community Platforme"

Benefiti članstva na Bar Akademiji

I dalje niste sigurni? Kontaktirajte nas na kontakte ispod ili na whatsapp / viber chat ikonicu u donjem desnom uglu ekrana

Za ugostitelje:

Dostupnost kadrova, tehničke usluge, web i grafički dizajn, edukacija, menu kreacija, consulting

Za Job seekere:

Baza otvorenih poslova, agencija za zaposlenje sa kojima sarađujemo za lokacije u Persijskom Zalivu, Cruise industriju i sezonu na primorju

Za sve koji žele učiti

Informacije i trendovi iz Bar, Resto i Bev industrije, Online kursevi sa realnim popustima, knjige, brošure...

Generalni benefiti

Projekcija karijere, consulting uživo, pomoć i mišljenja kolega sa zajednice, učenje, razvoj i edukacija

Address / adresa

Bar Akademija

Bar Akademija, Banja Luka
Bar Akademija, Beograd
Bar Akademija, Ljubljana
Bar Akademija, Berlin
Barkraft doo, Podgorica

© 2024Bar Akademija. All rights reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial