BARSHOWS&CATERING

Bar&food Catering su takođe područje našeg rada. Rado ćemo biti dio vašeg događaja, slavlja, domjenka i pomoći vam organizovati sve od same kreacije koncepcije istog do izvedbe potrebnih radova.

Agencijski odrađujemo različite cocktail show evente, promocije i prezentacije Beverage brendova za kompanij iz „Bev“ industrije, ali i druge koji žele vrhunski show, te na profesionalan način predstaviti svoj biznis i sebe.

Želite li vrhuski Bar Show, te događaj za pamćenje na kojem će da se i pali i žari, nema problema. Odradimo to za vas u čas posla. Ili možda želite fini koktel prijem za svoje drage ljude, ili recimo poslovne partnere, sa cocktailima iz 21 vijeka, pivima, vinima, šampanjcem i najukusnijom hranom te barmenima u najfinijim odijelima i hostesama u večernjim haljinama, tu smo da to odradimo za vas. Možda ipak želite organizovati najluđu koktel žurku u vasioni u svom klubu sa najboljim flair bartenderima u BiH, javite nam se što prije!!!

Predstavite vaš događaj na sledeći nivo i angažujte nas na svom prijemu, svadbi, bilo kojem eventu u barovima i terasama.