ŠKOLA FLAIRA

Bartenders. lifeBarovi u savremeno doba nude razne koncepte zabave, bilo da se radi o bendovima, kabereu, karaokama ili nekom drugom „Stage“ konceptu. Pa i pored toga, osoblje je uvijek bila jedna od najvažnijih karika u poslovanju jednog bara „entertainment“ tipa. Fenomen Flaira koji je fantastično evoluirao u poslednjih petnaest godina daje veliki doprinos u poslovanju jednog bara. „Pro bar“ je  jedna izuzetno zahtjevna priča za složiti ali i za održati, ukoliko se radi u Flair baru, tim više. Međutim, flair bartenderi svojoj energijom, „showmanshipom“ i načinom na koji rade bukiraju goste u bar u kojem rade.
Finansijska opravdanost je jasno vidljiva na prometima, iako Flair bartenderi inače koštaju nešto ekstra. Flair iziskuje puno vremena prvedenog u vježbi, istraživanja, takmičenja i razmjene iskustava.
Skoro svakodnevno na flair takmičenjima bartenderi odmjeravaju snage u sada već svim dijelovima svijeta, ali bar jednom mjesečno najbolji flair bartenderi se okupe na jednom od mega takmičenja negdje u svijetu.

„Flair basics“ je kurs osnova flaira gdje učimo prve korake ove umjetnosti, vježbamo, radimo na dinamici kretanja, korištenju objekata iz bara, elegantnom sipanju, žongliranju ali i na tome da se studentima prenese duh „showmanshipa“.
Takođe učimo istoriju flaira od početaka do danas, pratimo savremenu flair scenu, učimo principe i pravilnike na kojima funkcionišu flair takmičenja i organizacije koje ih prate poput FBA, WFA, IBA i dr. Takođe,  kroz multimediju posmatramo različite scene iz svijeta Flair bartendinga.
Kurs traje 10 dana u prostorijama SBA.  Posjetite nas u Banjaluci ili Mostaru i saznajte puno više o drugim dimenzijama ugostiteljstva, o kojima možda niste znali mnogo.
Za datume i druga pitanja kontaktirajte nas ili nas posjetite u BarAkademiji.Ostani informisan, prijavi se na naš Newsletter!!!

* indicates required

Powered by MailChimp