Viski radionice

viski-radionica-bl1-2016
Tehnologija kreacije kvalitetne plemenite kapljice se razvijala vijekovima. Savremene tehnologije su omogućile kontrolisati destilaciju, ali i druge postupke u procesu proizvodnje destilata, na veoma visokom nivou. Pa ipak, u srži kreacije Uisce Beatha tradicija ostaje ključni faktor. Ovaj velikolepni spirit zaslužuje naše uvaženje i detaljno izučavanje kako po tradiciji i istoriji tako i po organoleptici. Upravo to je srž tematike serije degustacija i radionica koju svrstavamo u školu Viskija.

Pravac u kojem se razvija Bourbon i drugi tipovi viskija sa američkog kontinenta, danas, su uzeli jako zanimljive oblike i kvalitet, sofisticiranost ali i raznovrsnost ovih viskija je u stopu sa Scotchima i Japanskim viskijima. Pa ipak , teško je percepirati bilo koji tip destilata ili kvalitetnog vina onim što on jeste u krugovima njegovih kreatora, poznavalaca, barmena, somelijera ukoliko ne znamo fakte koji reflektuju tradicionalne i flozofske, hedonističke kvalitete pomenutog.

Degustacije i radionice iz serije “Škola Viskija” će biti blagovremeno objavljivane na našem newsletteru, našem sajtu i facebook stranicama. Lokacije na kojima se održavaju su Banja Luka, Sarajevo i Beograd. Ukoliko Vas zanimaju naše radionice iz serije Škola Viskija unesite podatke u formu ispod i budite blagovremeno obaviješteni.

 [ninja_form id=3]