Mostarski Sajam 2016

Mostar sajam Shakers
Dragi prijatelji,

ove godine ćemo, ponovo, izlagati i nastupati na mostarskom sajmu. Naš šank će biti postavljen na centralni dio gastro štanda na sajmu. Imate li interesa predstaviti svoje proizvode? Ako su vaši proizvodi iz industrije hrane i pića možete nam se javiti da vam pomognemo predstaviti to što želite. Naše izlaganje traje od 14.04.2016 do 16.04.2016, sva tri dana!

Ukoliko ste ste Beverage kompanija sa zastupništvom u BiH, za vas imamo posebno zanimljive uslove!

Kao programski dio našeg izlaganja na sajmu, radimo razne “blind tasting” koncepte za partnere iz vinske i industrije destilata. Pored toga toga, zakazane su razne radionice miksologije koktela, uživanja vina i destilata, kombiniranje sira i vina, ali i razni seminari o bar kulturi i barmenskom zanimanju!

Oni koji mogu aplicirati za izlaganje svojih proizvoda zajedno sa nama jesu brendovi kraft piva, kraft kafe, proizvodi za ugostiteljstvo poput opreme i čaša, zatim svi iz liker i industrije destilata, vina i sokova, te drugih proizvoda u Bev industriji. Svi bev brendovi kojima treba bogatija programska šema i osoblje mogu se javiti na naš štand.

 

Ostani informisan, prijavi se na naš Newsletter!!!

* indicates required

Powered by MailChimp