Barovi, uključite se u Apprentice program

bar akademija klasa 2018

Apprentice program predstavlja cjelokupnu barmensku školu po programu Bar Akademije urađenu na vašoj lokaciji, sa vašim Barmenima ili našim Barmenima na poziciji tutora, instruktora i predavača. Ljudski resurs je više od pola posla u ugostiteljstvu, te svi oni koji ne misle tako, polagano zatvaraju svoje biznise misleći da je ambijent jedini faktor kod uspješnosti poslovanja u našoj industriji.

Ako je vaša ugostiteljska firma u potrebi za novim, mladim nadama na pozicije Konobara i Barmena, sigurno biste trebali razmišljati da ih sami skujete, stvorite profile ugostitelja od njih onakve kakve želite.

Apprentice program radi upravo to, instaliramo dobro razrađen i kvalitetan sistem obuke kod vas u vašem baru, restoranu, hotelu… Polaznici obuke prolaze tehnički dio obuke kod vas u baru sa vašim ili našim barmenima kroz posao, kroz šegrtsko učenje, kroz realnu praksu. Barmeni ih vode kroz program obuke ali i kroz praktične postulate, pravila i načine funkcionisanja bara na oba načina, by heart i by the book! Radionice degustacija viskija, brendija, stilova piva i konačni brifing polaznik prolazi na Bar Akademiji u određeno zakazano vrijeme u dogovoru sa voditeljem njegove klase na Bar Akademiji.

Benefiti koje imate Vi kao ugostiteljska organizacija/firma:

  • Stalno vam na praksu i obuku dolaze novi mladi wannabe barmeni sa Bar Akademije koji žele učiti;
  • Sve te mlade ljude ste u stanju vrbovati i regrutovati, najbolje od najboljih;
  • Vaše drugo osoblje takođe može da prisustvuje i svim tutorskim brifinzima i da nauči puno toga iz procesa obuke koja im se odvija pred očima;
  • Nemate nikakvih troškova, obzirom da su polaznici obuke tu da rade praksu na poziciji Barbacka ili pomoćnog barmena;
  • Svježa krv i novi mladi ljudi vam konstantno cirkulišu barom;
  • Imate pouzdan sistem ljudskih resursa u saradnji sa Bar Akademijom, po pitanju svih Bar i Servis osoblja, ali i kuhinje;

Šta Bar Akademija očekuje od Vas:

  • Punktualnost i pridržavanje dogovora i ugovora;
  • Otvoren kanal komunikacije menadžerom vaših barova/bara i sa barmenima koji vode Apprentice program u vašem baru;
  • Čuvanje poslovnih tajni i principa edukacije na Bar Akademiji, definiše se ugovorom;
  • Asistenciju i rad po definisanom programu edukacije coachinga sa polaznicima/šegrtima;

Pridružite se programu obuke i odgoja mladih barmena i konobara, sredite vaše ljudske resurse za vremena koja dolaze. Budite prvi, budite ispred!
Pišite na:

office@barakademija.com
+38765017232 (Viber)
facebook.com/BarAkademija
Instagram/6artender1

Leave a Reply