Ugostiteljska baza poslova i angažmana

IMG_1641
Bez alata nema zanata! Sve je teže naći pouzdane stručnjake u našoj industriji. Svijet je sada jedna velika spojena posuda i ljudi prosto odlaze tamo gdje im je lakše funkcionisati, gdje se njihov strukovni profil zanimanja više cijeni i traži. Jako je teško zadržati kvalitetan kadar ako ih ne platimo pošteno i ne ostavimo dovoljno prostora za kreativnu dimenziju i samoinicijativu, te nemamo opcije promocije i napredovanja!

Poštovane kolege, ispod se nalaze linkovi za unos informacija u bazu podataka profesionalnih zanimanja u ugostiteljstvu. Želimo povezati poslodavce iz ugostiteljske industrije sa stručnim profilima zanimanja koja su im itekako potrebna. Najveći broj poslodavaca sa kojima sarađujemo se nalaze u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali i drugdje u svijetu uključujući mjesta poput Emirata i Katara, te kruzerskih kompanija.

Informacije koje unesete u ovu CV kontakt formu će biti dostupne raznim poslodavcima koji su zainteresovani za vaš profil zanimanja. Bar Akademija zadržava sva prava dijeljenja ovih informacija ukoliko unesete i submitirate iste. Sve u svrhu vašeg zaposlenja kod potencijalnog poslodavca.

Hvala vam za aplikaciju! Ukoliko poslodavci budu bili zainteresovani za vaš profil zanimanja ili za Vas lično, Bar Akademija će vas kontaktirati! Za sve upite pišite nam na bar.akademija@outlook.com

Svakako nas upratite na našoj job fejs stranici gdje uvijek stoje svježi oglasi!