Seminari

Spicedrum1


Za razliku od mnogih drugih zanimanja, zanati iz bar industrije zahtijevaju konstantnu evoluciju, učenje i nadogradnju. Baš kao i zanimanja grafičkog dizajnera, bilo kojeg sportiste ili nekog IT zanimanja. S tim u vezi, a originalna je činjenica, bartenderi i drugi profesionalci iz bar industrije ne moraju nikome da se ispovijedaju, nikome da polažu račune ili ispite, do samome sebi. Naime, ne postoje nikakvi pragovi, niti aršini, pravila koja vas određuju kao bartendera nekog stepena. Vaš renome, vaše znanje i profesionalizam, kao faktori koji definišu taj renome, jesu neke od dimenzija koje vas definišu na skali profesionalizma i popularnosti u Bar Industriji. Ono što morate nalaziti na razne načine jeste inspiracija. Inspiracija se nalazi na takmičenjima, druženjima, radu u baru, u knjigama i na semiarima i radionicama.

Seminari koje mi radimo su multidisciplinarnog karaktera. Seminari o kruzerima su uvijek usko vezani za tematiku o pojedinim zanimanjima koja tamo odlaze, kao što su, na primer, barman i barista ili Sommelier. Isto tako, seminar o miksologiji džina je usko vezan za tematiku barmenskog zanimanja pa uvijek o svemu bude priče. Ali najvažnija i najzanimljivija je dimenzija druženja i razmjene iskustava na našim seminarima. Tu ćete sresti razne tipove Bar Entuzijasta i upoznati mnoge zanimljive ljude.

Trenutno aktuelni seminari koje održavamo po cijeloj BiH su:

  • Seminari o barmenskom zanimanju;
  • Seminari o zaposlenju na kruzerima i Cruise Industriji uopšte;
  • Seminari o karijernom usmjeravanju sa tematikom: Kako do posla u kod nas, u Dubaiu, Kataru, Singapuru i drugdje…
  • Seminari o Coffee kulturi i umjetnosti Latte Art-a;
  • Mixology seminari raznih tema(mogu biti vezani za određene tipove ili brendove spirita);
  • Seminari o kulturi kultivacije, kreacije i uživanja vina i spirita i drugi.

Bićemo radi druženju sa vama. Pratite našu stranicu za sve tipove seminara ili se jednostavno prijavite na naš newsletter i ostanite informisani.

Zakazani seminari za jesen 2020:


Ostani informisan, prijavi se na naš Newsletter!!!

* indicates required

Powered by MailChimp